O NÁS

Děláme kávu s láskou


Srdečně vás zveme do jedinečné zámecké kavárny na Kačině, která přináší jedinečný zážitek pro naše milé zákazníky. Nachází se v levém křídle zámku, a jakmile vstoupíte, ponoříte se do atmosféry elegance a historie.

Naše kavárna nabízí prostory, kde můžete v klidu a pohodlí posedět. ideální místo pro setkání s rodinou či přáteli, nebo pro romantické posezení ve dvou.

V naší kavárně si můžete vychutnat širokou nabídku výtečných káv, od tradičních espress a cappuccina až po speciality jako latté nebo flat white. Kávu odebíráme z malé české pražírny Majkafe, která se nachází v Nižboru u Berouna. Od roku 2024 je členkou našeho týmu také stylový kávovar jménem Giullietta od firmy Lelit.

Lahodné dorty jsou připravovány s láskou a péčí, v kutnohorských výrobnách, abyste si mohli dopřát dokonalý sladký zážitek. Kromě kávy a dezertů si můžete také vybrat z naší široké nabídky dalších nápojů, jako jsou aromatické čaje, osvěžující domácí limonády nebo kvalitní vína z lokálního vinařství Vinaře.

Pokud jste milovníky přírody, rádi vám připravíme piknikový koš, který je ideálním doplňkem pro odpočinek a občerstvení v nádherném zámeckém parku. Stačí si ho objednat a my se postaráme o veškeré detaily - od koše a piknikové deky až po lahodné lahůdky, které budou potěšením pro vaše chuťové buňky.

K platbě můžete využít samozřejmě i platbu bankovní kartou, anebo převodem.